Kedves Vendégünk!

 

Tüskevár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntök minden kedves vendégünket településünk megújult honlapján!

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját.

Községünk Veszprém megyében található a Somló hegytől néhány kilométerre, a 8-as számú főút mentén.

A következő oldalak megtekintésével kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutassuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét.

 

Látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeivel, kulturális életünkkel. Tájékozódhat Tüskevár közéletéről, elolvashatja az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.

Megismerheti községünk nevezetességeit, intézményeit és egyesületeit, betekintést nyerhet a település oktatási-kulturális és sportéletébe, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről.

Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen. Ha pedig sikerült felkelteni érdeklődését a virtuális kirándulás után, kérem tapasztalja meg Tüskevár község vendégszeretetét a valóságban is!

Szívélyes és baráti üdvözlettel: Molnár Levente Polgármester